НАНОТЕХНОЛОГИЧНА ИНТЕРИОРНА БОЯ

Документи

КалкулаторЛитри

Два слоя готов вид.

НАНОТЕХНОЛОГИЧНА БОЯ ЗА ИНТЕРИОРnanoboya

Копринено-матова, декоративна боя на водна основа за вътрешни стени, произведена с НАНОТЕХНОЛОГИЯ. Притежава свойствотоФОТОКАТАЛИТИЧНОСТ, благодарение на което се самопочиства с въздействието на дневната светлина или при ел.осветяване на помещенията. Не задържа замърсявания и не позволява образуването на замърсявания от вида на никотинови следи и радиаторни изпарения. Позволява миене и лесно почистване на петна от мазнини, кетчуп, моливи, акварелни бои и др. Съдържащите се в боята НАНО ЧАСТИЦИ и порестата структура на боята, помага на стената да диша, като не позволява и образуването на мухъл. Не съдържа вредни летливи вещества (ниско VOS), не вреди на здравето и околната среда, няма миризма. Полага се с лекота и притежава висока и безупречна покривност.

Приложение : Поради ниското съдържание на VOS, боята е подходяща за болнични сгради, хотели, ресторанти, кухни, детски градини, училища, офиси и други вътрешни пространства.

Нанасяне : Ако има нужда стените се изравняват с готова финна шпакловка/кит Dyorit, след което се грундира с дълбокопроникващ грунд Dyo Albin или Dyobinder. 12-24 часа след грундиране се нанася “Nanoipekmat” Нанобоята разредена с вода в съотношение 15-20% спрямо обема. Препоръчително е да се нанесе в 2 слоя, като между слоевете да има интервал от 4-6 часа.

РАЗХОД: 14-18 м2/л за един слой , в зависимост от основата.

TS ISO 50001:2011

В компанията се прилага методът «6-сигма».