БОЯ ПРОТИВ ТЕЖКИ ПЕТНА ОТ ПОЖАР,РЪЖДА,ОПУШВАНЕ И МАЗНИНИ

Документи

КалкулаторЛитри

Един слой готов вид.

DYOTEK – СПЕЦИАЛНА БОЯ ЗА ТЕЖКИ ПЕТНА

Описаdyotekние: Готова за употреба матова боя за вътрешни фасади, произведена на основата на термопластична смола, с формула съдържаща безмирисен солвент, разработена за повръхности с петна.

Характеристики: Изолира петната върху всякакви боядисани небоядисани повърхности от вътрешни фасади и възпрепятства

повторното излизане на петното на повърхността. Изолира безупречно петна от никотин, сажди и нагар причинени от печки или пожар, както и петна от вода, графити, восъчна боя, мастило, червило, мазнина (грес) и възпрепятства повторното им появяване на повърхността.

Това е единствената боя, която предлага решение на проблема със замърсяването. Тъй като не съдържа мазнини и алкиди запазва белотата си и не пожълтява с времето. Подходяща е за влажни помещения. Устойчива срещу плесен и ронене. Осигурява идеално прилепване към повърхността без грунд. Тъй като не притежава характерна миризма, боядисаното помещение може да се използва скоро след нанасяне на боята. Може да се мие с вода и неутрален препарат.

Сфера на приложение: Прилага се във вътрешни помещения на сгради, върху стени и тавани боядисани с всякакъв вид боя. -Подходяща е за покриване на петна и следи във фабрики, ателиета, ресторанти, киносалони, театри, офиси и частни домове.

Нанасяне: Старите набъбнали тъкани се почистват от повърхността, неравностите се изглаждат, старите бои на алкидна основа се отстраняват с шкурка. Боята е готова за употреба и се нанася с помощта на руло или четка без разреждане.

Период на съхнене (25 °C): Допирно съхнене 1-2 часа, Пълно съхнене 24 часа.

Площ: При нанасяне на един слой според повърхността 1л. е достатъчен за 7-10 м2  площ.

TS ISO 50001:2011

В компанията се прилага методът «6-сигма».