DYOSTOP Грунд-Боя против мухъл и влага

КалкулаторЛитри

Един слой готов вид.

СПЕЦИАЛНО ПОКРИТИЕ ОГРАНИЧАВАЩО ПРОНИКВАНЕТО НА ВЛАГА И ОБРАЗУВАНЕТО НА МУХЪЛdyostop

Описание: Готова за употреба матова бяла на цвят боя за вътрешни стени. Блокира влагата и не позволява образуването на мухъл. Произведена на основата на термопластична смола, с формула съдържаща безмирисен солвент.

Може да се нанася директно върху влажни и силно мухлясали стени. Запазва белотата си и не пожълтява с времето. Алкалната устойчивост е много висока и не се люспи. Предлага точното решение за щети и проблеми предизвикани от обилна влага и мухъл в сградите и особенно на подпокривни и приземни нива (складове, мазета, тунели, гаражи). Тъй като няма характерна миризма помещения могат да се използват непосредственно след боядисването.

Нанасяне: Излишната вода от повърхността на стените се отстранява с кърпа. Люспестите боядисани преди това повърхности се почистват с помощта на спатула и шкурка до постигане на здрава основа. С четка или валяк се нанася в два слоя без разреждане, но при необходимост може да се разреди с DYO разредител до 5-10%. Върху боята, без нуждата от други грундове може да се нанесат всякакъв вид бои и мазилки.
Период на съхнене (25°C):  2-4 часа. Пълно съхнене : 24 часа

Вторият слой може да се нанасе след 6-8 часа.

РАЗХОД : 5 – 7 м2 /Л в зависимост от повърхността.