ЯХТЕН ЛАК

КалкулаторЛитри

Един слой готов вид.

dyomarine

Описание: Еднокомпонентен уретан-алкиден безцветен лак с декоративен ефект – гланц, мат или сатен за всякакъв вид дървени материали и яхти (лодки), изложени на външни атмосферни влияния и ерозии. Лакът образува здраво, износоустойчиво защитно покритие, подчертаващо естествената красота на дървото. Устойчив на надраскване, с UV филтър, непозволяващ жълтеене.

Предназначение: Употребява се за лакиране на всякакви дървени повърхности в интериора и изложени на водно натоварване.

Подготовка на основата: Замърсявания, мазнини, масло, стари покрития или лющещи се материали трябва да се отстранят. При необходимост повърхността трябва да се изцикли. За ефективна защита против плесени, бактерии, гъбички и дървояди, повърхността може да се обработи с импрегнатор за дърво DYO PINOSAN (серия 980)

Лакиране: Разбъркайте добре преди употреба! Нанася се с четка, велурен или мохерен валяк в 2-3 слоя, с интервал между двата слоя 4-6 часа за трети слой 24 часа. За първата ръка може да се разреди 15-20% със синтетичен разредител DYO SYNTHETIC THINNER. За втори и трети слой при нужда се разрежда.

Разходна норма: 12-15 м²/л в зависимост от вида на дървесината, на една ръка

Съхранение: Съхранявайте в сухи и проветриви помещения, далеч от пряки слънчеви лъчи.

Срок на годност: 5 години от датата на производство, във фабрично затворена опаковка на прохладно, защитено от замръзване помещение.

Ефект: Гланц, Сатен, Мат
Разфасовка: 0,750 литра, 2,500 литра, 15 литра

Не съдържа олово.

Продуктът е произведен в заводите на компания « DYO» в съответствие с изискванията на следните стандарти :

TS EN ISO 9001:2008

TS EN ISO 14001:2004

TS18001:2008

TS ISO 10002:2006

В компанията се прилага методът «6-сигма».